Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610422760

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Επαγγελματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας

ΒΑΦΕΣ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ STYLING
L’OREAL: «Luo color», βαφή με έντονη λάμψη από έλαιο το οποίο προέρχεται από το κουκούτσι του σταφυλιού.
FRAMESI
SCHWARZKOPF: «Essensity» βαφή κρέμα με βάση το λάδι, χωρίς αμμώνια, σιλικόνες, parabens.
GOLDWELL
MOROCANOIL: Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που ευθύνονται για ανισορροπίες στην επιδερμίδα του κεφαλιού. Το άγχος, τα σκληρά σαμπουάν, το πολύ ζεστό νερό και η υπερβολική χρήση σαμπουάν μπορούν να προκαλέσουν ξηρότητα επιδερμίδας. Το άγχος, η άσκηση, το λούσιμο σε τακτά χρονικά διαστήματα, η θερμότητα και η υγρασία μπορούν να συμβάλουν στην εμφάνιση λιπαρής επιδερμίδας. Συμβουλευτείτε μας και βρείτε ποια θεραπεία σας ταιριάζει.
image-312993-proionta1.png
image-312994-proionta2.png

·Θεραπεία για ξηρή επιδερμίδα του κεφαλιού
·Θεραπεία για λιπαρή επιδερμίδα του κεφαλιού
image-312995-proionta3.png
YBERA PROFESSIONAL (BOTTOX MΑΛΛΙΩΝ): Με το πέρασμα του χρόνου τα μαλλιά έχουν υποβληθεί αλλαγές οι οποίες προκάλεσαν με την επίθεσή τους τη γήρανση της τρίχας. Για το λόγο αυτό η YBERA PROFESSIONAL ανέπτυξε μια θεραπεία πλούσια σε φυτική βοτουλινική τοξίνη, όπου τα ενεργά επισκευαστικά δραστικά πληρούν επακριβώς την ανεπάρκεια μαλλιών.


Το σύστημα δημιουργεί μια φυσική γέφυρα ανάμεσα στις κατεστραμμένες διακυτταρικές κυστεΐνες, συμπληρώνοντας 
και αφήνοντάς τους πιο ομοιόμορφα και ανθεκτικά. Η αίσθηση των μαλλιών είναι η ανάκτηση ισορροπίας και αισθητή ανανέωση. Για μεγαλύτερη διάρκεια της θεραπείας των μαλλιών σας. Πραγματοποιήστε τη συντήρηση στο σπίτι με τα ειδικά προϊόντα BOTTOX Capilar After Care. Τα περιεχόμενα εξασφαλίζουν τη χρονική επέκταση της αναγεννητικής θεραπείας του κομμωτηρίου. Η αίσθηση των μαλλιών σας είναι η ανάκτηση ισορροπίας και αισθητή ανανέωση.
KC CHOCOLATE MAX BIO Keratin Treatment: Είναι μια εντελώς βιολογική και καινοτόμος ισιωτική θεραπεία. Το «KC CHOCOLATE MAX BIO» περιέχει εκχύλισμα κακάο, το καλύτερο για την ενυδάτωση, την επισκευή και με προσθήκη φυσικής υγρασίας και κάνει τα μαλλιά μαλακά και διαχειρίσιμα. Η Keratin Cure έφερε την επανάσταση στον κόσμο 
των κομμωτηρίων, εισάγοντας την ιδέα της επιδιόρθωσης μαλλιών με πρωτεΐνη.


Με βάση τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα μαλλιά αποτελούνται κυρίως από πρωτεΐνες, και το γεγονός ότι μπορούν να απορροφήσουν πρωτεΐνες που εφαρμόζονται τοπικά, η Keratin Cure ανέπτυξε την καινούργια σειρά προϊόντων που θα βρείτε στο χώρο μας. Σας εγγυόμαστε ότι τα προϊόντα μας θα αλλάξουν τον τρόπο ζωής σας, παρέχοντας υψηλότερης ποιότητας συστατικά, όπως φυτικά εκχυλίσματα Cacao.
Προϊόντα Μεταπώλησης:
image-313195-morrocanoil.jpg
image-313196-Port5.jpg
image-313197-KMS-LOGO.jpg

image-313198-loreal.jpg
image-313199-schwar.jpg

VIDEO