Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610422760

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Υπηρεσίες Κομμωτηρίου, Αισθητικής & Περιποίησης Άκρων

image-312980-slider-top-shadow.png
image-312983-slider-bottom-shadow.png
ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ TREAT.ME Kevin Murphy. Μια επαναστατική θεραπεία από «σούπερ πρωτεΐνες» λαχανικών και φυτών με 26 αμινοξέα εισχωρούν στην τρίχα και δυναμώνουν το στέλεχός της. Οφέλη: χωρίς θειικό άλας, μειώνει το σπάσιμο της τρίχας, αυξάνει την ελαστικότητα, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, προστατεύει το χρώμα.

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ SHIMMER. Το shimmer είναι μια νέα γρήγορη υπηρεσία που έχει ως αποτέλεσμα φυσικό ξάνοιγμα μόνο σε 5 λεπτά.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ OLAPLEX

To Olaplex είναι μια υπηρεσία που επανασυνδέει τους δεσμούς της τρίχας. Περιέχει κυστεΐνη, κερατίνη και χτίζει την τρίχα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του, σαν θεραπεία ή σε συνδυασμό με οποιαδήποτε τεχνική εργασία. Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη στιγμή και η αίσθηση είναι πιο πυκνά και χονδρά μαλλιά. Διαρκεί ενάμιση με δύο μήνες.

ΚΟΥΡΕΜΑ Ανδρικό, γυναικείο, παιδικό.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Colors, Highlights: έντονες ή με χρώμα, Ballayage: φυσικό άνοιγμα στις άκρες, Foijyge:έντονο ξάνοιγμα στις άκρες, Keratin cure: θεραπεία κερατίνης βιολογική, χωρίς χημικά, «σβήνει» το φριζάρισμα και λειαίνει την τρίχα.

EXTENSION από 100% φυσική τρίχα σε όλες τις αποχρώσεις.

XTENΙΣΜΑ Νυφικό, βραδινό.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Μανικιούρ, νυφικό μακιγιάζ, βραδινό μακιγιάζ.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΞΗΡΕΣ Ή ΛΙΠΑΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ Εξειδικευμένες θεραπείες για άμεση λύση στο τριχωτό της κεφαλής από λιπαρότητα και ξηροδερμία.

SPA ΜΑΛΛΙΩΝ το spa ενδείκνυται για εφαρμογή σε ταλαιπωρημένα μαλλιά, μιας και προσφέρει άμεση επανόρθωση της τρίχας, με αποτελέσματα που φαίνονται άμεσα.