Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610422760

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Ολοκλήρωσε το bridal look σου!

Ετοιμάζεσαι να γίνεις νύφη και δε ξέρεις ποιο νυφικό χτένισμα να επιλέξεις; Εμείς στο κομμωτήριο Πόλυ – Κρινιώ χάρη στην πολυετή εμπειρία μας, μπορούμε σου προτείνουμε το κατάλληλο νυφικό χτένισμα για να εντυπωσιάσεις την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σου.

 Έχουμε όμορφες λύσεις για εσένα που λατρεύεις τα κοντά μαλλιά αλλά και για εσένα που έχεις μεσαίου μήκους ή μακριά μαλλιά.

Θα πρέπει να θυμάσαι ότι το νυφικό χτένισμα θα αποτελέσει βασικό μέρος της εμφάνισής σου και θα είναι αυτό που θα ολοκληρώσει το bridal look σου, όποτε είναι πολύ σημαντικό να επιλέξεις ένα νυφικό χτένισμα που θα σου δώσει ένα άλλο αέρα και θα σε αφήσει να λάμψεις.
image-313066-nyfiko1.png
Ένα νυφικό χτένισμα μπορεί να είναι απλό, ρομαντικό, ανάλαφρο, αυστηρό, σικάτο ή βγαλμένο από μια άλλη εποχή. Η επιλογή του θα πρέπει να συμβαδίζει με το υπόλοιπο στυλ του γάμου, αλλά και με το δικό σου προσωπικό στυλ.

Μπορείς επίσης να το αναβαθμίσεις με εντυπωσιακές πινελιές όπως: διάφορες καρφίτσες, άνθη, πετραδάκια, στεφάνια με λουλούδια, πέρλες, φιόγκους ή ακόμα και φορώντας ένα βέλο για μια πιο vintage διάθεση.

Μετά λοιπόν από την επιλογή του νυφικού, το επόμενο βήμα είναι το νυφικό χτένισμα, το οποίο θα ολοκληρώσει το στυλ που έχετε επιλέξει. Δείτε παρακάτω τις προτάσεις μας και βρείτε αυτή που ταιριάζει στο δικό σας στυλ.