ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΚΟΥΡΕΜΑ (Ανδρικό, γυναικείο, παιδικό)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ (Colors, Highlights έντονες ή με χρώμα, Ballayage: φυσικό άνοιγμα στις άκρες, Keratin cure Ybera θεραπεία κερατίνης βιολογική, χωρίς χημικά, «σβήνει» το φριζάρισμα και λειαίνει την τρίχα)

EXTENSION από 100% φυσική τρίχα σε όλες τις αποχρώσεις

XTENΙΣΜΑ ( Νυφικό, βραδινό)

ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (Μανικιούρ, νυφικό μακιγιάζ, βραδινό μακιγιάζ)

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΞΗΡΕΣ Η ΛΙΠΑΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ (Εξειδικευμένες θεραπείες για άμεση λύση στο τριχωτό της κεφαλής από λιπαρότητα και ξηροδερμία)

ΒΟΤΤΟΧ ΜΑΛΛΙΩΝ (μαλλιά νεότερα με αύξηση όγκου κατά 30%, πλήρη αναζωογόνηση και εξάλειψη του φριζαρίσματος)

SPA ΜΑΛΛΙΩΝ (για άμεση επανόρθωση των μαλλιών, το spa ενδείκνυται σε ταλαιπωρημένα μαλλιά και έχει άμεσα ορατά αποτελέσματα)

ΘΕΡΑΠΕΙΑ OLAPLEX
To Olaplex είναι μια υπηρεσία που επανασυνδέει τους δεσμούς της τρίχας. Περιέχει κυστεΐνη, κερατίνη και χτίζει την τρίχα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του, σαν θεραπεία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με οποιαδήποτε τεχνική εργασία. Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη στιγμή και η αίσθηση είναι πιο πυκνά και χονδρά μαλλιά. Διαρκεί ενάμιση με δύο μήνες.

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ SHIMMER Το shimmer είναι μια νέα γρήγορη υπηρεσία που έχει ως αποτέλεσμα φυσικό ξάνοιγμα μόνο σε 5 λεπτά

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ TREAT.ME Kevin Murphy Μια επαναστατική θεραπεία από «σούπερ πρωτεΐνες» λαχανικών και φυτών με 26 αμινοξέα εισχωρούν στην τρίχα και δυναμώνουν το στέλεχός της. Οφέλη: χωρίς θειικό άλας, μειώνει το σπάσιμο της τρίχας, αυξάνει την ελαστικότητα, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, προστατεύει το χρώμα.

ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ:

  • ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
  • ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ
  • ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ